Nieszawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Nieszawa
POL Nieszawa COA.svg
Lambang Nieszawa
120px
Lokasi Nieszawa
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Nieszawa
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Nieszawa (Jerman Nessau) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.