Nicolas Appert

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Nicolas Appert.

Nicolas Appert (17 November 1749 – 1 Juni 1841),lair ing Châlons-en-Champagne lan minangka penemu saka Prancis ngenani pengawètan panganan. Appert, dikenal minagka "bapak pengalèngan (panganan)"," iku sawijining bakul permèn.[1]

Sumber[besut | besut sumber]

  • "Nicolas Appert inventeur et humaniste" by Jean-Paul Barbier, édition Royer, Paris, 1994
  • "Encyclopedia of World Biography Supplement", Vol. 20. Gale Group, 2000.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ Jean-Paul Barbier Nicolas Appert inventeur et humaniste, Royer, 1994, Paris.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]