Nicolas Appert

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Nicolas Appert.

Nicolas Appert (17 November 1749 – 1 Juni 1841),lair ing Châlons-en-Champagne lan minangka penemu saka Prancis ngenani pengawètan panganan. Appert, dikenal minagka "bapak pengalèngan (panganan)"," iku sawijining bakul permèn. [1]

Sumber[sunting | sunting sumber]

  • "Nicolas Appert inventeur et humaniste" by Jean-Paul Barbier, édition Royer, Paris, 1994
  • "Encyclopedia of World Biography Supplement", Vol. 20. Gale Group, 2000.

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Jean-Paul Barbier Nicolas Appert inventeur et humaniste, Royer, 1994, Paris.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nicolas_Appert&oldid=821458"