Ngèlmu Sosial

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Ngèlmu Sosial utawa Humaniora iku ngèlmu sing manyinaoni kabèh tingkah laku manungsa. Ngèlmu sosial iku béda karo Sosiologi. Sosiologi iku namung manyinaoni tingkah laku manungsa ing masarakat waé.