Narnia (donya)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Disambig variants icon.svg

Cithakan:Infobox fictional location Narnia satunggaling donya fiksi ingkang dipunciptakaken déning Anglo-Irlandia C.S. Lewis minangka papan kanggé The Chronicles of Narnia, ingkang dipunbukukaken dumugi pitung novèl fantasi lare-lare, inggih punika The Lion, The Witch, and The wardrobe; The Magician's Nephew; The Horse and His Boy; Prince Caspian; Silver Chair; The Voyage of The Dawn Treader; The Last Battle.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Narnia