Naraguna:ReyBrujo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babèl
esEste usuario es hablante nativo de español.
en-4This user can contribute with a near-native level of English.
jaこの利用者は少しだけ日本語を話すことができます。
jv-0Naraguna puniki mboten saged basa Jawi.
Golèk panganggo miturut basané

External links analysis[besut | besut sumber]