Naraguna:Hadiyono

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    Kaca iki, kaca panganggo:Hadiyono. Panganggo iki wis nggabung karo Wikipedia Basa Jawa wiwit tanggal 15 Mei 2008.

    Babel:
    id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
    suKontributor ieu pamaké tulén basa Sunda.
    en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
    jv-1Naraguna puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.