Menyang kontèn

Nadia Ali (penyanyi)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Nadia Ali (penyanyi)
Nadia Ali pada 2009
Pratélan latar wuri

Nadia Ali ( Basa Urdu: نادیہ علی , lair 3 Agustus 1980; umur 43 taun ) yaiku penyanyi lan penulis lagu Pakistan - Libya - AS. Ali dadi misuwur ing taun 2001 minangka pemain ngarep lan panulis lagu saka band iiO sawisé lagu debut "Rapture" tekan nomer urut 2 ing UK Singles Chart.[1] Lagu iki uga tekan tangga lagu ing sawetara negara ing Eropah. Singel 2006, "Is It Love?", dadi top ing Billboard Hot Dance Club Play Chart.

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. "Artists". www.officialcharts.com. Dibukak ing 2022-10-24.