NET 17

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
NET. 17
150px
Digelar déningNET. Talent Management
Negara asal Indonésia
Basa asliBasa Indonesia
Prodhuksi
Suwéné acara30 menit (Senin-Minggu pkl 17.00 WIB)
ProdhuksiNET. News
Pambabaran
Saluran tiviBerkas:NETlogo.png
Lakuné acaraMasalah Lua ing mw.lua larik 141: field 'month' missing in date table.
Pranala jaba
[Akun Twitter: @OfficialNETNews Website]

NET. 17 ya iku program buletin kang digiyaraké déning stasiun televisi NET. Program iki ngangkat pawarta-pawarta aktual hard news. Saliyané pawarta padinan kang anyar, uga disugatake pawarta ingkang ngemot inspirasi. Sipat program iki formal nanging sante.

Sekuel[besut | besut sumber]

Program NET. 17 dimandhegake tanggal 25 Januari 2015 lan ing tanggal 26 Januari 2015 NET. 17 digenteni program NET. 16 jumbuh karo jeneng program iki kang tayang ing jam 16.00 WIB. Program iki ora pati béda karo program sadurungé ya iku NET. 17 mung baé tayange luwih gasik saéngga jeneng programe diganti jumbuh karo wektu tayange ya iku NET. 16 kang ateges tayang ing jam 16.00 WIB.

Cithakan:Templat:NET.


Cithakan:Televisi-stub