My Chemical Romance

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka My chemical romance)
My Chemical Romance
Paraban MCR
My Chem
Saka Jersey City, New Jersey, USA
Génre Alternative rock[1]
Emo[2]
Pop punk[1]
Post-hardcore[3]
Mangsa akarya 2001 – 2013
Labèl Reprise, Warner Bros., Eyeball
Sing magepokan Pencey Prep
Leathermouth
Reggie And The Full Effect
Sana jaringan www.mychemicalromance.com
Anggota Gerard Way
Ray Toro
Mikey Way
Frank Iero
Tilas anggota Matt Pelissier
Bob Bryar

My Chemical Romance utawa dicekak "MCR" ya iku grub band musik rock saka New Jersey, Amérika Sarékat. My Chemical Romance dibentuk wulan Sebtember taun 2001 déning Gerard Way lan Matt Pelissier. Saiki, anggota MCR ya iku Gerard Way (vokal), Mikey Way (bass), Ray Toro (lead guitar), Frank Iero (gitar), dan Bob Bryar (drum).

Anggota[besut | besut sumber]

Sing ana[besut | besut sumber]

  • Gerard Way – lead vocal (wiwit 2001)
  • Ray Toro – lead guitar, backing vocal (wiwit 2001)
  • Frank Iero – rhythm guitar, backing vocal (wiwit 2002)
  • Mikey Way – bas gitar, backing vocal (wiwit 2001)

Tilas anggota[besut | besut sumber]

  • Bob Bryar – drum, perkusi (2004–2010)
  • Matt Pelissier – drums, perkusi (2001–2004)

Jeneng Band[besut | besut sumber]

jeneng Band iki asale saka judul buku "Ecstasy: Three Tales of Chemical Romance" sing kewaca karo Mikey Way rikala Mikey Way kerja ing Barnes & Noble.

Diskografi[besut | besut sumber]

  • I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love (2002)
  • Three Cheers for Sweet Revenge (2004)
  • The Black Parade (2006)
  • TBA (2010)

Tur[besut | besut sumber]

My Chemical Romance wis tur selama tahunan, lan dhuwe reputasi sing apik, termasuk Vans Warped tour ing wiwit kariré. My Chemical Romance nglakukna tur karo band kondhang liyané, kayata Fall Out Boy, The Used, Thursday, Green Day, Linkin Park, lan liya-liyané.

Tur-turé My Chemical Romance, ya iku:

  • Warped Tour '05 (taun 2005)
  • My Chemical Romance Tour (taun 2005)
  • Projekt Revolution '07 (taun 2007)
  • The Black Parade World Tour (taun 2009)

Hadiah lan Nominasi[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:My Chemical Romance