My Chemical Romance

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking My chemical romance)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
My Chemical Romance
Paraban MCR</ br>My Chem
Saka Jersey City, New Jersey, USA
Génre Alternative rock[1]
Emo[2]
Pop punk[1]
Post-hardcore[3]
Mangsa akarya 2001 – 2013
Labèl Reprise, Warner Bros., Eyeball
Sing magepokan Pencey Prep
Leathermouth
Reggie And The Full Effect
Sana jaringan www.mychemicalromance.com
Anggota Gerard Way
Ray Toro
Mikey Way
Frank Iero
Tilas anggota Matt Pelissier
Bob Bryar

My Chemical Romance utawa dicekak "MCR" yaiku grub band musik rock saka New Jersey, Amérika Sarékat. My Chemical Romance dibentuk wulan Sebtember taun 2001 déning Gerard Way lan Matt Pelissier. Saiki, anggota MCR yaiku Gerard Way (vokal), Mikey Way (bass), Ray Toro (lead guitar), Frank Iero (gitar), dan Bob Bryar (drum).


Anggota[sunting | Owah sumber]

Sing ana[sunting | Owah sumber]

  • Gerard Way – lead vocal (wiwit 2001)
  • Ray Toro – lead guitar, backing vocal (wiwit 2001)
  • Frank Iero – rhythm guitar, backing vocal (wiwit 2002)
  • Mikey Way – bas gitar, backing vocal (wiwit 2001)

Tilas anggota[sunting | Owah sumber]

  • Bob Bryar – drum, perkusi (2004–2010)
  • Matt Pelissier – drums, perkusi (2001–2004)

Jeneng Band[sunting | Owah sumber]

jeneng Band iki asale saka judul buku "Ecstasy: Three Tales of Chemical Romance" sing kewaca karo Mikey Way rikala Mikey Way kerja ing Barnes & Noble.

Diskografi[sunting | Owah sumber]

  • I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love (2002)
  • Three Cheers for Sweet Revenge (2004)
  • The Black Parade (2006)
  • TBA (2010)

Tur[sunting | Owah sumber]

My Chemical Romance wis tur selama tahunan, lan dhuwe reputasi sing apik, termasuk Vans Warped tour ing wiwit kariré. My Chemical Romance nglakukna tur karo band kondhang liyané, kayata Fall Out Boy, The Used, Thursday, Green Day, Linkin Park, lan liya-liyané.

Tur-turé My Chemical Romance, yaiku:

  • Warped Tour '05 (taun 2005)
  • My Chemical Romance Tour (taun 2005)
  • Projekt Revolution '07 (taun 2007)
  • The Black Parade World Tour (taun 2009)


Hadiah lan Nominasi[sunting | Owah sumber]

Rujukan[sunting | Owah sumber]

Pranala jaba[sunting | Owah sumber]

Temokna informasi luwih akèh ing My Chemical Romance kanthi nggolèki ing proyèk kagandhèng Wikipedia
Wiktionary-logo-en.png Dictionary definitions saka Wiktionary
Wikibooks-logo.svg Textbooks saka Wikibooks
Wikiquote-logo.svg Quotations saka Wikiquote
Wikisource-logo.svg Source texts saka Wikisource
Commons-logo.svg Images and media saka Commons
Wikinews-logo.svg News stories saka Wikinews
Wikiversity-logo-en.svg Learning resources saka Wikiversity

Cithakan:My Chemical Romance