Museum Zoologi Bogor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Museum Zoologi Bogor sing diadeagkaé ing taun 1894 déning KBG

Museum Zoologi Bogor (Museum Zoologicum Bogorinse) iku siji muséum sing diadegaké déning KBG ing Bogor, Indhiya Nèderlan taun 1894. KBG sadurungé uga sing ngrencana nggawé Kebon Raya Bogor ing taun 1817. Bibliotheca Bogoriense (Kapustakan Bogor) ugi nggawé Bogor dadi punjer wigati ngèlmu biologi.[1]

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Cultural Policy in Indonesia (PDF). Paris: UNESCO. 1973. pp. 29–33. Retrieved February 17, 2013