Murcia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Kutha Murcia

Murcia iku kutha kang dumunung ing sisih kidul Spanyol. Padunungé watara 410.000 jiwa (2005).


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Murcia&oldid=1045153"