Murcia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Lokasi Kutha Murcia

Murcia iku kutha kang dumunung ing sisih kidul Spanyol. Sing ndunungi watara 410.000 jiwa (2005).