Murcia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lokasi Kutha Murcia

Murcia iku kutha kang dumunung ing sisih kidul Spanyol. Sing ndunungi watara 410.000 jiwa (2005).