Murcia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Lokasi Kutha Murcia

Murcia iku kutha kang dumunung ing sisih kidul Spanyol. Padunungé watara 410.000 jiwa (2005).


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Murcia&oldid=1045153"