Mrunalini Devi Puar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mrunalini Devi Puar (lair 25 Juni 1931 - surut 1 Januari 2015), nalika tilar donya umuré 83 taun, iku tokoh pawiyatan Indian educator, kanselir Universitas Maharaja Sayajirao ing Baroda (wiwit 1988).[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]