Mr. Mercedes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mr. Mercedes iku novèl sing dianggit Stephen King. Dhéwéké nyebut buku iki dadi novèl angka 1 ngenani detektif mèntèr. Mr. Mercedes diterbitaké 3 Juni 2014.[1] Nalika 10 Juni 2014 panulis ngambaraké Mr. Mercedes ing Twitter minangka volume angka 1 saka novèl trilogi. Finders Keepers minangka volume angka 2 sing dibabar ing tengahan taun 2015. Rèngrèngan kapisan novèl Finders Keepers dirampungaké nalika Mr. Mercedes dibabar,[2][3] lan End of Watch.

Novèl iki menang Edgar Award taun 2015 kanthi Novèl Paling Apik saka Mystery Writers of America[4] lan Goodreads Choice Awards taun 2014 ing kategori "Misteri lan Triler".[5]

Adhaptasi[besut | besut sumber]

Nalika Januari 2015, Mr. Mercedes direncana amèh digawé wujud serial tivi. David E. Kelley dadi panulis naskahé lan Jack Bender sing nyutradarani. Kelley lan Stephen King dadi èksekutif prodhuser.[6]

Rujukan[besut | besut sumber]