Motorola WX265

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola WX265
MèrekMotorola
Babar pisanan2010, April. Released 2010, Juli
Ukuran96 x 46.5 x 16.7 mm (3.78 x 1.83 x 0.66 in)[1]
Bobot83 g (2.93 oz)
Panyimpenan-copotmicroSD, up to 2 GB (dedicated slot)
BatréRemovable Li-Ion 750 mAh battery
PakatonanTFT, 65K werna
1.77 inches, 9.9 cm2 (~22.1% screen-to-body ratio)
128 x 160 pixels (~116 ppi density)
SwaraVibration, Polyphonic(64), MP3 ringtones
KonèktivitasBluetooth 2.0

Motorola WX265 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing April taun 2010, wiwit dipasaraké Juli taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 96 x 46.5 x 16.7 mm déné boboté 83 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.77 inchi kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola WX265 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 750 mAh lan bisa kanggo nganti 580 jam nalika standby lan tahan 8 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola WX265 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola WX265 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola