Motorola WX180

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola WX180
MèrekMotorola
Babar pisanan2009, Oktober. Released 2010, Fèbruari
Ukuran106 x 46 x 14.5 mm, 70.7 cc (4.17 x 1.81 x 0.57 in)[1]
Bobot65 g (2.29 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 650 mAh battery
PakatonanCSTN, 65K werna
1.5 inches, 7.3 cm2 (~14.9% screen-to-body ratio)
128 x 128 pixels, 1:1 ratio (~121 ppi density)
SwaraVibration, Polyphonic(64) ringtones

Motorola WX180 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Oktober taun 2009, wiwit dipasaraké Fèbruari taun 2010 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 106 x 46 x 14.5 mm déné boboté 65 gram. Layaré CSTN, 65K werna ukuran 1.5 inchi kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola WX180 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 650 mAh lan bisa kanggo nganti 400 jam nalika standby lan tahan 8 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola WX180 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola WX180 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola