Motorola W510

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola W510
MèrekMotorola
Babar pisanan2007, Fèbruari
Ukuran99 x 46 x 17.5 mm, 70 cc (3.90 x 1.81 x 0.69 in)[1]
Bobot107 g (3.77 oz)
Panyimpenan20 MB
Panyimpenan-copotmicroSD (dedicated slot)
BatréRemovable Li-Ion 880 mAh battery
PakatonanTFT, 256K werna
1.9 inches, 11.4 cm2 (~24.9% screen-to-body ratio)
176 x 220 pixels (~148 ppi density)
Kaméra mburi1.3 MP
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones
KonèktivitasBluetooth 2.0, A2DP

Motorola W510 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 99 x 46 x 17.5 mm déné boboté 107 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.9 inchi kanthi résolusi 176 x 220 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola W510 dipirantèni kodhak 1.3 MP. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 880 mAh lan bisa kanggo nganti 350 jam nalika standby lan tahan 7 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola W510 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola W510 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola