Motorola W230

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola W230
MèrekMotorola
Babar pisanan2008, Januari
Ukuran110 x 45 x 14.7 mm (4.33 x 1.77 x 0.58 in)[1]
Bobot80 g (2.82 oz)
Panyimpenan-copotmicroSD, up to 2 GB (dedicated slot)
BatréRemovable Li-Ion 940 mAh battery (BQ50)
PakatonanCSTN, 65K werna
1.6 inches, 8.3 cm2 (~16.7% screen-to-body ratio)
128 x 128 pixels, 1:1 ratio (~113 ppi density)
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones

Motorola W230 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Januari taun 2008, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 110 x 45 x 14.7 mm déné boboté 80 gram. Layaré CSTN, 65K werna ukuran 1.6 inchi kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola W230 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 940 mAh kanthi nomer sèri BQ50 lan bisa kanggo nganti 450 jam nalika standby lan tahan 9 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola W230 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola W230 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola