Motorola W220

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola W220
MèrekMotorola
Babar pisanan2006, Fèbruari
Ukuran95 x 46 x 16.7 mm, 74 cc (3.74 x 1.81 x 0.66 in)[1]
Bobot93 g (3.28 oz)
Panyimpenan500 KB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 880 mAh battery
PakatonanCSTN, 65K werna
1.6 inches, 28 x 28 mm, 8.3 cm2 (~18.9% screen-to-body ratio)
128 x 128 pixels, 1:1 ratio (~113 ppi density)
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3-like ringtones, composer

Motorola W220 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 95 x 46 x 16.7 mm déné boboté 93 gram. Layaré CSTN, 65K werna ukuran 1.6 inchi kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku Football, Rebels, Crazy. Motorola W220 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 880 mAh lan bisa kanggo nganti 290 jam nalika standby lan tahan 8 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola W220 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola W220 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola