Motorola W161

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola W161
MèrekMotorola
Babar pisanan2008, Fèbruari. Released 2008
Ukuran114 x 43 x 14 mm (4.49 x 1.69 x 0.55 in)[1]
Bobot85 g (3.00 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion battery
PakatonanMonochrome graphics

128 x 128 pixels, 1:1 ratio
SwaraVibration; Polyphonic(32) ringtones

Motorola W161 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2008, wiwit dipasaraké taun 2008 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 114 x 43 x 14 mm déné boboté 85 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 3. Motorola W161 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion lan bisa kanggo nganti 465 jam nalika standby lan tahan 9 jam 50 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola W161 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola W161 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola