Motorola V690

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola V690
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800 / 1900
Babar pisanan2003, kwartal 3
Ukuran90 x 47 x 23 mm, 80 cc (3.54 x 1.85 x 0.91 in)[1]
Bobot93 g (3.28 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion battery
PakatonanTFT, 65K werna

128 x 160 pixels, 9 lines
Kaméra mburiVGA, LED flash
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic ringtones

Motorola V690 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 90 x 47 x 23 mm déné boboté 93 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Kanggo sesukan, uga bakal ana game. bisa ditambah kanthi ngundhuh game kang adhedasar program java. Motorola V690 dipirantèni kodhak VGA lan fitur LED flash,. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion lan bisa kanggo nganti 150 jam nalika standby lan tahan 2 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola V690 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola V690 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola