Motorola V620

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola V620
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 850 / 900 / 1800 / 1900
Babar pisanan2004, kwartal 3
Ukuran88 x 48 x 24 mm, 82 cc (3.46 x 1.89 x 0.94 in)[1]
Bobot115 g (4.06 oz)
Panyimpenan5 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 780 mAh battery (BA600)
PakatonanTFT, 256K werna

176 x 220 pixels, 8 lines
Kaméra mburiVGA
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones, composer
KonèktivitasBluetooth 1.1

Motorola V620 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 88 x 48 x 24 mm déné boboté 115 gram. Layaré TFT, 256K werna kanthi résolusi 176 x 220 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola V620 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 780 mAh kanthi nomer sèri BA600 lan bisa kanggo nganti 190 jam nalika standby lan tahan 6 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola V620 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola V620 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola