Motorola V557

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola V557
MèrekMotorola
Babar pisanan2005, kwartal 1
Ukuran87 x 47 x 23 mm (3.43 x 1.85 x 0.91 in)[1]
Bobot95 g (3.35 oz)
Panyimpenan5 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 700 mAh battery
PakatonanTFT, 256K werna

176 x 220 pixels
Kaméra mburiVGA
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones, composer
KonèktivitasBluetooth 1.1

Motorola V557 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 87 x 47 x 23 mm déné boboté 95 gram. Layaré TFT, 256K werna kanthi résolusi 176 x 220 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola V557 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 700 mAh lan bisa kanggo nganti 200 jam nalika standby lan tahan 6 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola V557 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola V557 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola