Motorola V535

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola V535
MèrekMotorola
Babar pisanan2004, kwartal 3
Ukuran89 x 49 x 25 mm, 85 cc (3.50 x 1.93 x 0.98 in)[1]
Bobot122 g (4.30 oz)
Panyimpenan5 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 820 mAh battery (BA620)
PakatonanTFT, 65K werna

176 x 220 pixels
Kaméra mburiVGA
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones, composer
KonèktivitasBluetooth 1.1

Motorola V535 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 89 x 49 x 25 mm déné boboté 122 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 176 x 220 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku Wakeborder. Motorola V535 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 820 mAh kanthi nomer sèri BA620 lan bisa kanggo nganti 450 jam nalika standby lan tahan 2 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola V535 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola V535 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola