Motorola V290

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola V290
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800
Babar pisanan2003, kwartal 3
Ukuran87 x 47 x 22 mm, 77 cc (3.43 x 1.85 x 0.87 in)[1]
Bobot97 g (3.42 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion battery
PakatonanCSTN, 4096 werna

128 x 128 pixels, 1:1 ratio
SwaraVibration; Downloadable polyphonic ringtones

Motorola V290 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 87 x 47 x 22 mm déné boboté 97 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku Big2, BubbleTea, PacificStorm. Motorola V290 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH lan bisa kanggo nganti 220 jam nalika standby lan tahan 5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola V290 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola V290 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola