Motorola V2288

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola V2288
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800
Babar pisanan2000
Ukuran137 x 50 x 23 mm (5.39 x 1.97 x 0.91 in)[1]
Bobot150 g (5.29 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable NiMH 700 mAh battery
PakatonanMonochrome graphic

96 x 64 pixels, 5 lines, 3:2 ratio
SwaraMonophonic ringtones

Motorola V2288 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 137 x 50 x 23 mm déné boboté 150 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 64 piksel. Motorola V2288 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH kapasitas 700 mAh lan bisa kanggo nganti 135 jam nalika standby lan tahan 210 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola V2288 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola V2288 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola