Motorola V195

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola V195
MèrekMotorola
Babar pisanan2006, Fèbruari
Ukuran91 x 47 x 23 mm (3.58 x 1.85 x 0.91 in)[1]
Bobot100 g (3.53 oz)
Panyimpenan5 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 1000 mAh battery
PakatonanCSTN, 65K werna

128 x 160 pixels
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones
KonèktivitasBluetooth Yes

Motorola V195 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 91 x 47 x 23 mm déné boboté 100 gram. Layaré CSTN, 65K werna kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game kang bisa ditambah kanthi ngundhuh game kang adhedasar program java. Motorola V195 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 1000 mAh lan bisa kanggo nganti 400 jam nalika standby lan tahan 8 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola V195 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola V195 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola