Motorola V176

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola V176
MèrekMotorola
Babar pisanan2005, kwartal 1
Ukuran[1]
Panyimpenan3 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 720 mAh battery
PakatonanCSTN, 65K werna

128 x 160 pixels
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones, composer

Motorola V176 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran déné boboté. Layaré CSTN, 65K werna kanthi résolusi 128 x 160 pixel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola V176 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 720 mAh lan bisa kanggo nganti 250 jam nalika standby lan tahan 7 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola V176 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola V176 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola