Motorola V1050

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola V1050
MèrekMotorola
Babar pisanan2005, kwartal 1
Ukuran94 x 49 x 27 mm, 104 cc (3.70 x 1.93 x 1.06 in)[1]
Bobot136 g (4.80 oz)
Panyimpenan16 MB
Panyimpenan-copotmicroSD, up to 256 MB (dedicated slot)
BatréRemovable Li-Ion 820 mAh battery
PakatonanTFT, 256K werna
2.2 inches, 33 x 45 mm, 15.0 cm2 (~32.5% screen-to-body ratio)
240 x 320 pixels, 4:3 ratio (~182 ppi density)
Kaméra mburi1.3 MP, LED flash
Kaméra ngarepCIF videocall camera
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones

Motorola V1050 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 94 x 49 x 27 mm déné boboté 136 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.2 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola V1050 dipirantèni kodhak 1.3 MP lan fitur LED flash,. Uga ana kodhak CIF ing sisih ngarep kanggo videocall. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 820 mAh lan bisa kanggo nganti 145 jam nalika standby lan tahan 3 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola V1050 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola V1050 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola