Motorola Timeport 260

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola Timeport 260
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800 / 1900
Babar pisanan2002
Ukuran125 x 49 x 24 mm (4.92 x 1.93 x 0.94 in)[1]
Bobot108 g (3.81 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 500 mAh battery
PakatonanMonochrome graphic, Optimax

5 lines
SwaraVibration; Monophonic ringtones, composer
Konèktivitas, infrared

Motorola Timeport 260 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 125 x 49 x 24 mm déné boboté 108 gram. Layaré monokrom. Motorola Timeport 260 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 500 mAh lan bisa kanggo nganti 150 jam nalika standby lan tahan 210 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1] Motorola Timeport 260 dipasaraké kanthi werna Silver..

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola Timeport 260 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola Timeport 260 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola