Motorola Talkabout T2288

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola Talkabout T2288
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800
Babar pisanan2000
Ukuran130 x 47 x 27 mm (5.12 x 1.85 x 1.06 in)[1]
Bobot140 g (4.94 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 700 mAh battery
PakatonanMonochrome graphic, Optimax

96 x 64 pixels, 4 lines, 3:2 ratio
SwaraMonophonic ringtones

Motorola Talkabout T2288 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 130 x 47 x 27 mm déné boboté 140 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 64 piksel. Motorola Talkabout T2288 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 700 mAh lan bisa kanggo nganti 135 jam nalika standby lan tahan 210 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola Talkabout T2288 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola Talkabout T2288 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola