Motorola T190

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola T190
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800
Babar pisanan2002, Sèptèmber
Ukuran106 x 40 x 16 mm, 66 cc (4.17 x 1.57 x 0.63 in)[1]
Bobot99 g (3.49 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable NiMH 550 mAh battery
PakatonanMonochrome graphic

98 x 64 pixels, 5 lines,, 3:2 ratio
SwaraVibration; Monophonic ringtones, composer

Motorola T190 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 106 x 40 x 16 mm déné boboté 99 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 98 x 64 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 3. Motorola T190 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH kapasitas 550 mAh lan bisa kanggo nganti up - 120 jam nalika standby lan tahan up - 5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola T190 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola T190 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola