Motorola T180

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola T180
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800
Babar pisanan2000
Ukuran130 x 47 x 27 mm (5.12 x 1.85 x 1.06 in)[1]
Bobot140 g (4.94 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable NiMH 700 mAh battery
PakatonanAlphanumeric

2 x 12 chars
SwaraMonophonic ringtones

Motorola T180 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 130 x 47 x 27 mm déné boboté 140 gram. Layaré alfanumerik kanthi résolusi 2 x 12 karakter. Motorola T180 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH kapasitas 700 mAh lan bisa kanggo nganti 135 jam nalika standby lan tahan 210 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1] Pilihan werna kanggo Motorola T180 ya iku volt blue, lavender, kingfisher lan ash black..

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola T180 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola T180 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola