Motorola Startac 130

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola Startac 130
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900
Babar pisanan1998
Ukuran94 x 55 x 19 mm (3.70 x 2.17 x 0.75 in)[1]
Bobot95 g (3.35 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable NiMH 500 mAh battery
PakatonanMonochrome graphic

4 x 15 chars
SwaraVibration; Monophonic ringtones

Motorola Startac 130 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 1998, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 94 x 55 x 19 mm déné boboté 95 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 4 x 15 karakter. Motorola Startac 130 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH kapasitas 500 mAh lan bisa kanggo nganti 50 jam nalika standby lan tahan 140 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1] Punsèl sèri Motorola Startac kalebu punsèl kang paling laris ing pasaran lan kasil payu cacah 60 yuta iji.[3][4] .

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola Startac 130 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola Startac 130 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 
  3. YOURNAME. "20 daftar Hp terlaris sepanjang masa iPhone, Samsung atau Nokia ?". www.kopiandroid.com. Dijupuk 2018-01-17. 
  4. "20 bestselling mobile phones of all time". The Telegraph (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola