Motorola Slimlite

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola Slimlite
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900
Babar pisanan1997
Ukuran143 x 57 x 16 mm (5.63 x 2.24 x 0.63 in)[1]
Bobot141 g (4.97 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 900 mAh battery
PakatonanMonochrome graphic

4 x 16 chars
SwaraVibration; Monophonic ringtones

Motorola Slimlite ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 1997, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 143 x 57 x 16 mm déné boboté 141 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 4 x 16 karakter. Motorola Slimlite dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 900 mAh lan bisa kanggo nganti 52 jam nalika standby lan tahan 160 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola Slimlite - Full phone specifications". gsmarena.com (in Inggris). Retrieved 2018-01-17.
  2. Group, INDOMEDIA. "PULSA - 2018 - Spesifikasi Motorola SlimLite - Motorola SlimLite" (in Inggris). Retrieved 2018-01-16.

Cithakan:Punsèl Motorola