Motorola SLVR L9

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola SLVR L9
Motorola SLVR L9.jpg
MèrekMotorola
Babar pisanan2007, Fèbruari
Ukuran113 x 49 x 11.5 mm, 59 cc (4.45 x 1.93 x 0.45 in)[1]
Bobot96 g (3.39 oz)
Panyimpenan20 MB
Panyimpenan-copotmicroSD (dedicated slot)
BatréRemovable Li-Ion 880 mAh battery (BK60)
PakatonanTFT, 256K werna
1.9 inches, 11.4 cm2 (~20.5% screen-to-body ratio)
176 x 220 pixels (~148 ppi density)
Kaméra mburi2 MP
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones
KonèktivitasBluetooth 2.0, A2DP

Motorola SLVR L9 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Fèbruari taun 2007, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 113 x 49 x 11.5 mm déné boboté 96 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 1.9 inchi kanthi résolusi 176 x 220 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola SLVR L9 dipirantèni kodhak 2 MP. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 880 mAh kanthi nomer sèri BK60 lan bisa kanggo nganti 350 jam nalika standby lan tahan 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola SLVR L9 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola SLVR L9 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola