Motorola RAZR V3

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola RAZR V3
Mèrek Motorola
Babar pisanan 2004, kwartal 3
Ukuran 98 x 53 x 13.9 mm, 65 cc (3.86 x 2.09 x 0.55 in)[1]
Bobot 95 g (3.35 oz)
Panyimpenan 5.5 MB
Panyimpenan-copot No
Batré Removable Li-Ion 680 mAh battery (BA700)
Pakatonan TFT, 256K werna
2.2 inches, 15.2 cm2 (~29.3% screen-to-body ratio)
176 x 220 pixels, 9 lines (~128 ppi density)
Kaméra mburi VGA
Kaméra ngarep No
Swara Vibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones, composer
Konèktivitas Bluetooth 1.2

Motorola RAZR V3 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 98 x 53 x 13.9 mm déné boboté 95 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.2 inchi kanthi résolusi 176 x 220 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku Skipping Stones, Golf, Billiards. Motorola RAZR V3 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 680 mAh kanthi nomer sèri BA700 lan bisa kanggo nganti 280 jam nalika standby lan tahan 7 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1] Punsèl sèri RAZR V3 kalebu punsèl kang paling laris ing pasaran lan kasil payu cacah 130 yuta iji.[3][4] .

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola RAZR V3 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola RAZR V3 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 
  3. YOURNAME. "20 daftar Hp terlaris sepanjang masa iPhone, Samsung atau Nokia ?". www.kopiandroid.com. Dijupuk 2018-01-17. 
  4. "20 bestselling mobile phones of all time". The Telegraph (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola