Motorola L800T

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola L800T
MèrekMotorola
Babar pisanan2009, Juni. Released 2009
Ukuran117 x 49 x 15 mm (4.61 x 1.93 x 0.59 in)[1]
Bobot110g (3.88 oz)
Panyimpenan64 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 1130 mAh battery
PakatonanTFT, 16M werna
1.9 inches, 11.4 cm2 (~19.8% screen-to-body ratio)
176 x 220 pixels (~148 ppi density)
Kaméra mburi2 MP
Kaméra ngarepYes
SwaraVibration; MP3 ringtones
KonèktivitasBluetooth 2.0, A2DP

Motorola L800T ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Juni taun 2009, wiwit dipasaraké taun 2009 wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 117 x 49 x 15 mm déné boboté 110gram. Layaré TFT, 16M werna ukuran 1.9 inchi kanthi résolusi 176 x 220 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola L800T dipirantèni kodhak 2 MP. Ringtone ing tilpun iki jinis uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 1130 mAh lan bisa kanggo nganti 200 jam nalika standby lan tahan 5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola L800T - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola L800T Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola