Motorola E365

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola E365
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800
Babar pisanan2003, kwartal 2
Ukuran107 x 45 x 20 mm, 80 cc (4.21 x 1.77 x 0.79 in)[1]
Bobot93 g (3.28 oz)
Panyimpenan2 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 750 mAh battery (BA265)
PakatonanTFT, 65K werna

128 x 160 pixels, 7 lines
Kaméra mburiVGA
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic ringtones

Motorola E365 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 107 x 45 x 20 mm déné boboté 93 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 5 ya iku Magic II, Pacific Storm, Bubble Tea, Bowling and Big2Garden. Motorola E365 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 750 mAh kanthi nomer sèri BA265 lan bisa kanggo nganti 140 jam nalika standby lan tahan 2 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola E365 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola E365 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola