Motorola C980

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola C980
MèrekMotorola
Babar pisanan2004, kwartal 3
Ukuran114 x 53 x 24.5 mm (4.49 x 2.09 x 0.96 in)[1]
Bobot139 g (4.90 oz)
Panyimpenan4.4 MB
Panyimpenan-copotmicroSD (dedicated slot)
BatréRemovable Li-Ion 820 mAh battery
PakatonanTFT, 65K werna
1.9 inches, 30 x 37 mm, 11.4 cm2 (~18.8% screen-to-body ratio)
176 x 220 pixels (~148 ppi density)
Kaméra mburiVGA
Kaméra ngarepYes
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones, composer

Motorola C980 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 114 x 53 x 24.5 mm déné boboté 139 gram. Layaré TFT, 65K werna ukuran 1.9 inchi kanthi résolusi 176 x 220 piksel. Kanggo sesukan, uga bakal ana game. Motorola C980 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 820 mAh lan bisa kanggo nganti 240 jam nalika standby lan tahan 1 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola C980 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola C980 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola