Motorola C380 C385

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola C380 C385
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800 / 1900
Babar pisanan2004, kwartal 1
Ukuran107 x 44 x 20.9 mm, 80 cc (4.21 x 1.73 x 0.82 in)[1]
Bobot80 g (2.82 oz)
Panyimpenan1.8 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 800 mAh battery (BX200)
PakatonanCSTN, 65K werna

128 x 128 pixels, 5 lines, 1:1 ratio
SwaraVibration; Downloadable polyphonic ringtones, composer

Motorola C380 C385 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 107 x 44 x 20.9 mm déné boboté 80 gram. Layaré CSTN, 65K werna kanthi résolusi 128 x 128 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game ya iku Hungry Fish, Skipping Stones. Motorola C380 C385 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 800 mAh kanthi nomer sèri BX200 lan bisa kanggo nganti 190 jam nalika standby lan tahan 5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola C380 C385 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola C380 C385 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola