Motorola C350

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola C350
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800
Babar pisanan2003, kwartal 1
Ukuran101 x 42 x 19 mm, 75 cc (3.98 x 1.65 x 0.75 in)[1]
Bobot80 g (2.82 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 600 mAh battery (77596)
PakatonanCSTN, 4096 werna

96 x 64 pixels, 5 lines, 3:2 ratio
SwaraVibration; Downloadable polyphonic ringtones, composer

Motorola C350 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 101 x 42 x 19 mm déné boboté 80 gram. Layaré CSTN, 4096 werna kanthi résolusi 96 x 64 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 3 ya iku MotoGP, AstroSmash, Snood21. Motorola C350 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 600 mAh kanthi nomer sèri 77596 lan bisa kanggo nganti 190 jam nalika standby lan tahan 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola C350 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola C350 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola