Motorola C300

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola C300
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800
Babar pisanan2002, Sèptèmber
Ukuran106 x 44 x 16 mm (4.17 x 1.73 x 0.63 in)[1]
Bobot82 g (2.89 oz)
Panyimpenan128 KB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 600 mAh battery (77596)
PakatonanMonochrome graphic

98 x 64 pixels, 5 lines, 3:2 ratio
SwaraVibration; Downloadable monophonic ringtones, composer

Motorola C300 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing Sèptèmber taun 2002, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 106 x 44 x 16 mm déné boboté 82 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 98 x 64 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 2 ya iku Answer and Numbers. Motorola C300 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 600 mAh kanthi nomer sèri 77596 lan bisa kanggo nganti 120 jam nalika standby lan tahan 5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola C300 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola C300 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola