Motorola C257

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola C257
MèrekMotorola
Babar pisanan2005, kwartal 3
Ukuran109.9 x 49.9 x 14.9 mm, 74 cc (4.33 x 1.96 x 0.59 in)[1]
Bobot91 g (3.21 oz)
Panyimpenan1 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 820 mAh battery
PakatonanTFT, 65K werna

128 x 160 pixels
SwaraVibration; Downloadable polyphonic ringtones

Motorola C257 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 109.9 x 49.9 x 14.9 mm déné boboté 91 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 128 x 160 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola C257 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 820 mAh lan bisa kanggo nganti 250 jam nalika standby lan tahan 7 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola C257 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola C257 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola