Motorola C230

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola C230
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800
Babar pisanan2003, kwartal 1
Ukuran107 x 46 x 22 mm, 80 cc (4.21 x 1.81 x 0.87 in)[1]
Bobot80 g (2.82 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 600 mAh battery
PakatonanGrayscale graphic

96 x 64 pixels, 5 lines, 3:2 ratio
SwaraVibration; Downloadable polyphonic ringtones

Motorola C230 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 107 x 46 x 22 mm déné boboté 80 gram. Layaré Grayscale graphic kanthi résolusi 96 x 64 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 3. Motorola C230 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 600 mAh lan bisa kanggo nganti 100 jam - 250 jam nalika standby lan tahan 3 jam - 5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola C230 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola C230 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola