Motorola C139

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola C139
Motorola C139.jpg
MèrekMotorola
Babar pisanan2005, kwartal 3
Ukuran100.6 x 45.6 x 21.8 mm, 77 cc (3.96 x 1.80 x 0.86 in)[1]
Bobot85 g (3.00 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 920 mAh battery
PakatonanTFT, 65K werna

96 x 64 pixels, 3:2 ratio
SwaraVibration; Downloadable monophonic ringtones, composer

Motorola C139 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 100.6 x 45.6 x 21.8 mm déné boboté 85 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 96 x 64 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola C139 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 920 mAh lan bisa kanggo nganti 450 jam nalika standby lan tahan 11 jam 40 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola C139 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola C139 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola