Motorola C118

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola C118
MèrekMotorola
Babar pisanan2005, kwartal 3
Ukuran101.3 x 45.7 x 21.5 mm, 74 cc (3.99 x 1.80 x 0.85 in)[1]
Bobot86 g (3.03 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 920 mAh battery
PakatonanMonochrome graphic

96 x 64 pixels, 3:2 ratio
SwaraVibration; Monophonic ringtones, composer

Motorola C118 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2005, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 101.3 x 45.7 x 21.5 mm déné boboté 86 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 64 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola C118 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 920 mAh lan bisa kanggo nganti 450 jam nalika standby lan tahan 11 jam 40 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola C118 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola C118 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola