Motorola C116

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola C116
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800
Babar pisanan2004, kwartal 3
Ukuran98 x 45 x 21 mm, 81 cc (3.86 x 1.77 x 0.83 in)[1]
Bobot81 g (2.86 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 930 mAh battery
PakatonanMonochrome graphic

96 x 64 pixels, 5 lines, 3:2 ratio
SwaraVibration; Monophonic ringtones, composer

Motorola C116 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 3 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 98 x 45 x 21 mm déné boboté 81 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 96 x 64 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 3 ya iku Chess, Small Bee, Spring Ball. Motorola C116 dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 930 mAh lan bisa kanggo nganti 120 jam nalika standby lan tahan 8 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola C116 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola C116 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola