Motorola A630

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola A630
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800 / 1900
Babar pisanan2004, kwartal 1
Ukuran99 x 45 x 23 mm, 82 cc (3.90 x 1.77 x 0.91 in)[1]
Bobot100 g (3.53 oz)
Panyimpenan5 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion 850 mAh battery (SNN5683)
PakatonanTFT, 65K werna

176 x 220 pixels, 8 lines
Kaméra mburiVGA
Kaméra ngarepNo
SwaraVibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones, composer
KonèktivitasBluetooth 1.1

Motorola A630 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 1 taun 2004, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 99 x 45 x 23 mm déné boboté 100 gram. Layaré TFT, 65K werna kanthi résolusi 176 x 220 piksel. Motorola A630 dipekaki papan ketik QWERTY. Kanggo sesukan, uga bakal ana game sing bisa ditambah kanthi ngundhuh game kang adhedasar program java. Motorola A630 dipirantèni kodhak VGA. Ringtone ing tilpun iki jinis poliponik uga saka MP3. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, MMS, email, instan messaging. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Ion kapasitas on 850 mAh kanthi nomer sèri SNN5683 lan bisa kanggo nganti 240 jam nalika standby lan tahan 4 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola A630 - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola A630 Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola