Motorola A388C

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motorola A388C
MèrekMotorola
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800 / 1900
Babar pisanan2003, kwartal 2
Ukuran98 x 58 x 24 mm (3.86 x 2.28 x 0.94 in)[1]
Bobot138 g (4.87 oz)
CPUDragonBall Vz 66 MHz
Panyimpenan7 MB
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Ion battery
PakatonanTFT resistive touchscreen, 65K werna

240 x 350 pixels, 3:2 ratio
SwaraVibration; Monophonic ringtones, composer
Konèktivitas, infrared

Motorola A388C ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.[2] Sèri iki kawanuhaké ing kwartal 2 taun 2003, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 98 x 58 x 24 mm déné boboté 138 gram. Layaré TFT resistive touchscreen, 65K werna kanthi résolusi 240 x 350 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game. Motorola A388C dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS, email. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH lan bisa kanggo nganti 80 jam - 145 jam nalika standby lan tahan 3 jam - 4 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Motorola A388C - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Motorola A388C Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Motorola