Morkovcha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wortel gaya Korea

Wortel gaya Korea (basa Rusia: морковь по-корейски, salin aksara morkov' po-koreyski  ; Koréa: 한국식 당근 ) utawa salad wortel Korea ( Basa Uzbèk: koreyscha sabzili salat ), yaiku salah sawijining olahan jinis salad wortel sing diasinake pedhes. Iki minangka varian kimchi ing Koryo-saram . [1] [2] [3]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Tammy (31 March 2012). "Korean Carrots (Koreyscha Sabzili Salat)". Zenkimchi, the Korean Food Journal. Dibukak ing 28 July 2020.
  2. Katz, Solomon H.; Weaver, William Woys (2003). Encyclopedia of Food and Culture, Volume 3: Obesity to Zoroastrianism. Scribner. p. 282.
  3. Moskin, Julia (18 January 2006). "The Silk Road Leads to Queens". The New York Times. p. F1. Dibukak ing 8 January 2010.